Vacatures

Vacatures

Schoonmaak

Productiemedewerker

Wil jij fysiek bezig zijn en houdt je niet van stilzitten? Kom dan werken bij een van de grootste mengers van grondstoffen. Bij deze fabrikant worden grondstoffen bijeengebracht en verwerkt voor de klant. Dit wordt gedaan door grote zakken met poeder te mengen in grote mengtorens. Vervolgens wordt alles verpakt en verzendklaar gemaakt voor de klant. Hierbij wordt er goed gekeken naar de kwaliteit en de mengverhouding. In de centrale controle kamer kunnen alle processen in de gaten gehouden worden zo kan de kwaliteit worden gewaarborgd.

productie medewerker

Heftruckchauffeur

Voor een post sorteercentrum in Almere zijn wij per direct opzoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur die langere tijd aan de slag wilt

Grondwerker

Wij zoeken voor diverse bedrijven in het midden/oosten van het land grondwerkers.

Vestigingsmanager

Vestigingsmanager Alltraject B.V. Werk je graag in een productie omgeving en binnen een hecht team? Zit het aangaan van uitdagingen jou in het bloed? Wil jij als vestigingsmanager graag verantwoordelijk zijn voor het gehele productieproces en het daarbij behorende personeel? Ben jij een type om te werken met vastgestelde productienormen en deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voorman magazijn

Als voorman magazijn ben je onderdeel van een hardwerkend team. Je bent het aanspreekpunt van een team van +/- 10 magazijnmedewerkers en heftruckchauffeurs en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het magazijn. Je vindt het leuk om het magazijn te organiseren, maar springt ook bij waar nodig. Wanneer er zich problemen voor doen los jij deze zelfstandig op.

intercedent / planner

Wij zoeken bij het leukste uitzendburo een enthousiaste intercedent/planner. Wil jij graag afwisselend werk uitvoeren bij een snelgroeiende organisatie? Geniet jij ervan om de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden en houdt van? Vindt je Plannen leuk en uitdagend? Lees dan snel verder!

Logistiek medewerker

Dit bedrijf is een begrip als het gaat om ambachtelijke vleeswaren. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren , snijden en verpakken. Met een zeer ervaren team van goed opgeleide vleesspecialisten worden dagelijks vele soorten authentieke vleeswaren geproduceerd.

Reachtruck

Voor een bedrijf vlakbij Schiphol zoek wij enthousiaste hefttruck/ reachtruck chauffeur.