Kenniscentrum

Kenniscentrum

Welkom in het kenniscentrum voor werkgevers! Hier lees je de nieuwste blogs, vind je informatie over wet- en regelgeving, veelgestelde vragen en meer. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Hoe snel kan ik nieuw personeel verwachten na het aanmelden van mijn vacature?

Zodra de samenwerking start, gaat FlexWerk razendsnel aan de slag om de juiste flexwerkers te leveren. We hebben een grote, vaste pool van flexwerkers die bij de meeste uitvoerende functies direct kunnen starten. Gaat het om een specialistische functie? Dan gaan we direct actief op zoek in en buiten ons eigen netwerk. 

Welke rechten en plichten vervult FlexWerk voor haar flexwerkers?

Alle werkgeversverplichtingen liggen bij FlexWerk. Zo dragen wij bijvoorbeeld zorg voor de personeels- en salarisadministratie en nemen wij het werkgeversdeel van sociale afdracht en verzekeringen voor onze rekening. 

Welke keurmerken en certificeringen heeft FlexWerk?

NBBU
De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De organisatie behartigt de belangen van dienstverleners in de flexbranche. Als lid van de NBBU staat FlexWerk voor kwaliteit en zekerheid. 

SNA
Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. Ondernemingen met een SNA-keurmerk worden beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, met inbegrip van het administreren en bewaren van de juiste documenten. Als organisatie met SNA-keurmerk, wordt FlexWerk periodiek gecontroleerd op onze verplichtingen, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. 

NEN 4400-1
De NEN 4400-1 norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Volgens welk cao werken flexwerkers?

Op alle flexwerkers is het NBBU-cao voor uitzendkrachten van toepassing. 

Download hier de meest recente versie

Wat kost het inhuren van personeel via FlexWerk?

De kosten verschillen per situatie en zijn onder andere afhankelijk van het basissalaris, de functie en de duur van de overeenkomst. We maken graag geheel vrijblijvend een offerte op basis van de behoefte van jouw organisatie. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact

Meer weten over de mogelijkheden, kennismaken of gewoon even sparren over je behoefte? Dat kan! Neem gerust contact op of kom bij ons langs op kantoor. 

Flevolaan 38
1382 JZ Weesp

088 506 46 00
info@flex-werk.eu

Nieuwste blogs

Alles over het minimumuurloon in 2024

Alles over het minimumuurloon in 2024

Het aankomende jaar brengt belangrijke wijzigingen in het wettelijk minimumloon. Lees snel verder om alles te weten te komen over het minimumuurloon in 2024 en hoe jouw organisatie zich kan voorbereiden.
Loon tijdens feestdagen

Loon tijdens feestdagen

Nederland kent veel feestdagen. Moet je als werkgever loon doorbetalen aan flexwerkers op feestdagen? Wij vertellen je hoe het zit!
Vind moeiteloos nieuwe collega's met Open Hiring

Vind moeiteloos nieuwe collega's met Open Hiring

In de krappe arbeidsmarkt van vandaag kan het een uitdaging zijn om een vacature te vervullen. Maak kennis met Open Hiring - een revolutionaire kijk op werven!
Downloads en links

Downloads en links

Op zoek naar het cao voor flexwerkers, formulieren of informatie over belastingen, uitkeringen en meer?

Keurmerken

Keurmerken

FlexWerk heeft meerdere keurmerken en certificaten om onze betrouwbaarheid als partner te garanderen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat de wens van jouw organisatie ook is, FlexWerk biedt een oplossing op maat. Wij ontzorgen je op het gebied van flexibel personeel, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.