Keurmerken

Keurmerken en certificaten

FlexWerk hecht veel belang aan kwaliteit en goed werkgeverschap. Onze keurmerken en certificaten onderstrepen dit belang en staan voor betrouwbaarheid in de branche. Als opdrachtgever ben je bij FlexWerk dus verzekerd van een professionele en betrouwbare partner. 

SNA

Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. Ondernemingen met een SNA-keurmerk worden beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, met inbegrip van het administreren en bewaren van de juiste documenten. Als organisatie met SNA-keurmerk, wordt FlexWerk periodiek gecontroleerd op onze verplichtingen, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. 

NBBU

De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De organisatie behartigt de belangen van dienstverleners in de flexbranche. Als lid van de NBBU staat FlexWerk voor kwaliteit en zekerheid.

Open hiring

Open Hiring

Vestigingsmanager Clarisse Bouquet is "Certified Open Hiring Expert". Zij is volledig op de hoogte van de ins en outs van deze innovatieve manier van werven, waarbij je een nieuwe collega aanneemt zonder sollicitatiegesprek, cv of achtergrondinformatie. Benieuwd hoe dit precies werkt? Je leest alles in ons blog over Open Hiring.