Blog

Alles over het minimumuurloon in 2024

13 november 2023
Voor werkgevers
Het aankomende jaar brengt belangrijke wijzigingen in het wettelijk minimumloon. Lees snel verder om alles te weten te komen over het minimumuurloon in 2024 en hoe jouw organisatie zich kan voorbereiden.
Lees meer

Goed nieuws over het minimumuurloon in 2024

13 november 2023
Voor flexwerkers
Ben jij ook zo benieuwd wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft? Wel, hier is vast goed nieuws: vanaf 1 januari 2024 stijgt het minimumloon! In dit blog lees je alles over de verhoging.
Lees meer

5 absolute don’ts tijdens je sollicitatiegesprek

2 november 2023
Solliciteren
Tijdens je sollicitatiegesprek wil je graag een onvergetelijke eerste indruk maken. Natuurlijk is wel belangrijk dat dit een positieve indruk is! In dit artikel lees je wat je absoluut moet vermijden.
Lees meer

Vind moeiteloos nieuwe collega's met Open Hiring

27 juni 2023
Voor werkgevers
In de krappe arbeidsmarkt van vandaag kan het een uitdaging zijn om een vacature te vervullen. Maak kennis met Open Hiring - een revolutionaire kijk op werven!
Lees meer

Tips voor je sollicitatiegesprek

6 juni 2023
Solliciteren
Een sollicitatiegesprek is vaak net als een eerste date. Je wilt een goede indruk maken én je wilt weten of de baan ook bij jou past. Met deze tips bereid je je goed voor op het gesprek.
Lees meer

De kracht van flexibiliteit

2 mei 2023
Voor werkgevers
Als organisatie te maken met wisselende drukte, onverwachte uitval of personeelstekorten? Lees snel verder en ontdek de voordelen van flexwerkers!
Lees meer
Vorige
1 2