Waarom FlexWerk?

Waarom FlexWerk?

  • Home
  • Ik zoek personeel

Wij zijn FlexWerk

Een nuchtere, betrokken specialist in uitvoerend werk. Onder leiding van gepassioneerde ondernemers bieden we voor elke vraag rondom werk een oplossing op maat. Dit doen we door proactief mee te denken, te adviseren en waar nodig het voortouw te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden via FlexWerk? We komen graag langs om kennis te maken en meer informatie te geven. 

De voordelen van FlexWerk

  • Wat de wens ook is, FlexWerk zorgt voor een oplossing op maat.
  • We doen geen loze beloftes en afspraak is afspraak. Altijd. 
  • Ook ‘s avonds en in het weekend krijg je ons te pakken: we zijn 24/7 bereikbaar.
  • Geen stress over (tijdelijke) bezetting: wij zorgen voor de juiste medewerkers. 
Neem contact met ons op

Contact

Meer weten over de mogelijkheden, kennismaken of gewoon even sparren over je behoefte? Dat kan! Neem gerust contact op of kom bij ons langs op kantoor. 

Flevolaan 38
1382 JZ Weesp

088 506 46 00
info@flex-werk.eu

Onze diensten

Uitzenden

Plotselinge personeelsbehoefte, door bijvoorbeeld drukte of vakantie? Wij zorgen voor goede flexwerkers, zodat jij je kunt richten op de kernactiviteiten.  

Detacheren

Op zoek naar een medewerker voor een langere periode, zonder administratieve lasten? Detachering biedt het beste van twee werelden. 

Werving & selectie

Zelf een nieuwe medewerker in dienst nemen? FlexWerk neemt het hele traject van je over en zorgt voor de juiste professional. 

Dit zeggen onze klanten

Carien IJdema

Productiemanager - gemaksvoedingindustrie
"Wij werken al sinds 2015 met FlexWerk. Door het persoonlijke contact, de snelheid en handige tools zijn zij een betrouwbare partner en verlengstuk van onze organisatie!"

Nick Kok

Eigenaar - groothandel in biologisch voedsel
"In onze sector heb je in korte tijd veel uitzendkrachten nodig. FlexWerk kon snel goed gewerkte uitzendkrachten leveren!"

Tim Meijer

Eigenaar - winkel in verlichting
"Voor een spoedorder hadden we snel inpakkers nodig. Vrijdag gebeld, maandag stonden de flexwerkers voor de deur met werkschoenen en doorgenomen werkinstructies. Top!"

Onze vakgebieden

  Horeca

  Logistiek

  Productie

  Schoonmaak

  Techniek

  Transport

Veelgestelde vragen van werkgevers

Hoe snel kan ik nieuw personeel verwachten na het aanmelden van mijn vacature?

Zodra de samenwerking start, gaat FlexWerk razendsnel aan de slag om de juiste flexwerkers te leveren. We hebben een grote, vaste pool van flexwerkers die bij de meeste uitvoerende functies direct kunnen starten. Gaat het om een specialistische functie? Dan gaan we direct actief op zoek in en buiten ons eigen netwerk. 

Welke rechten en plichten vervult FlexWerk voor haar flexwerkers?

Alle werkgeversverplichtingen liggen bij FlexWerk. Zo dragen wij bijvoorbeeld zorg voor de personeels- en salarisadministratie en nemen wij het werkgeversdeel van sociale afdracht en verzekeringen voor onze rekening. 

Welke keurmerken en certificeringen heeft FlexWerk?

NBBU
De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De organisatie behartigt de belangen van dienstverleners in de flexbranche. Als lid van de NBBU staat FlexWerk voor kwaliteit en zekerheid. 

SNA
Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. Ondernemingen met een SNA-keurmerk worden beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, met inbegrip van het administreren en bewaren van de juiste documenten. Als organisatie met SNA-keurmerk, wordt FlexWerk periodiek gecontroleerd op onze verplichtingen, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. 

NEN 4400-1
De NEN 4400-1 norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Volgens welk cao werken flexwerkers?

Op alle flexwerkers is het NBBU-cao voor uitzendkrachten van toepassing. 

Download hier de meest recente versie

Wat kost het inhuren van personeel via FlexWerk?

De kosten verschillen per situatie en zijn onder andere afhankelijk van het basissalaris, de functie en de duur van de overeenkomst. We maken graag geheel vrijblijvend een offerte op basis van de behoefte van jouw organisatie. 

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat de wens van jouw organisatie ook is, FlexWerk biedt een oplossing op maat. Wij ontzorgen je op het gebied van flexibel personeel, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.