Over ons

Over ons

  • Home
  • Over FlexWerk

Wij zijn FlexWerk

Specialist in uitvoerend werk. Of je nu flexwerker of opdrachtgever bent; we bieden voor elke vraag rondom werk een oplossing op maat. Elke dag zetten we alles op alles om onze flexwerkers te koppelen aan een baan en werkgever die écht bij ze passen. 

Onze kernwaarden

Ondernemend

FlexWerk wordt geleid door gepassioneerde ondernemers. En dat is fijn! Want daardoor denken we niet alleen proactief mee over vraagstukken, maar kunnen we ook advies geven en waar nodig het voortouw nemen. Van de ene ondernemer tot de andere: we zijn er voor je.

Betrouwbaar

We zijn een nuchter bedrijf en doen niet aan loze beloftes. We kijken wat écht mogelijk is en zijn hier duidelijk en transparant over. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Altijd. 

Betrokken

FlexWerk is een organisatie die op de werkvloer staat. We zetten elke dag dat stapje extra voor zowel onze flexwerkers als onze opdrachtgevers en zijn 24/7 bereikbaar. Contact met ons is laagdrempelig en persoonlijk. We helpen flexwerkers plezier te vinden in hun werk door ze te koppelen aan een functie en werkgever die bij ze passen en stimuleren continue groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Ontzorgen

Een opdracht bij ons is altijd maatwerk. Is er behoefte aan een inhouse-collega, scholing, bedrijfskleding of een on-boardingprogramma? Geen enkel probleem. Moeten we een verlengstuk van HR worden en bijvoorbeeld beoordelings- en functioneringsgesprekken voor onze rekening nemen? Dat doen we graag! We luisteren naar alle behoeften en denken mee over de invulling hiervan. Wat de wens ook is; FlexWerk zorgt voor de juiste oplossing. 

Neem contact met ons op
Vragen? Neem gerust contact op of kom bij ons langs!

Flevolaan 38
1382 JZ Weesp

088 506 46 00
info@flex-werk.eu

Onze merkbelofte

Een oplossing op maat voor elke vraag.

FlexWerk is meer dan een partner in uitzenden. Wij zijn flexibel in de zuiverste zin van het woord en bieden voor elke vraag rondom werk een oplossing op maat. Door te adviseren, inspireren, stimuleren, mee te denken en er gewoon te zijn, op welke manier dan ook.

Ons merkideaal

Voor iedere werkzoekende en werkgever de ideale oplossing.

We luisteren goed naar alle behoeften en zetten onze kennis in voor de beste invulling hiervan. We scholen onszelf continu bij en stimuleren ook de groei en persoonlijke ontwikkeling van onze flexwerkers. Zo helpen we mensen voldoening te vinden in hun werk en opdrachtgevers aan een oplossing op maat en gemotiveerde werknemers. 

Ons team

Cenk Elmas

Cenk Elmas

Functie Directie
Telefoonnummer 088 506 46 00
E-mailadres cenk@flex-werk.eu
Socials: LinkedIn
Clarisse Bouquet

Clarisse Bouquet

Functie Vestigingsmanager
Telefoonnummer 088 506 46 00
E-mailadres clarisse@flex-werk.eu
Socials: LinkedIn
Debbie Vegt

Debbie Vegt

Functie Marketingmanager
Telefoonnummer 088 506 46 00
E-mailadres debbie@flex-werk.eu
Socials: LinkedIn