Over FLEXWERK

 

Onze recruiters staan voor je klaar! Kom je bij ons op de koffie, dan proberen wij in het gesprek erachter te komen waar je ambities, passies en sterke punten liggen. Hierdoor kan onze recruiter doelgericht met jou zoeken naar een passende baan die bij je past (of kijken we samen in het bestaande netwerk van FLEXWERK of jou ideale job er tussen zit. )

  Zo werkt FLEXWERK

  De Match

  Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we je ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden. Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en ons netwerk.

  Mochten we een passende functie hebben gevonden, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever positief is, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. In sommige gevallen kun je direct aan het werk. Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

  Een actieve houding stellen wij zeer op prijs. Neem regelmatig contact met ons op via onze planningstool. Bijvoorbeeld voor wijzigingen in je beschikbaarheid, het wijzigen van persoonlijke gegevens of om aanvullende informatie voor je cv door te geven. 

    

   FLEXWERK. Omdat FLEX WERKT.

   Neem contact met ons op