Productiemedewerker

Locatie: Veenendaal
Dienstverband: Uitzend
Aantal uur per week: 40.00
Functieomschrijving
Wil jij fysiek bezig zijn en houdt je niet van stilzitten? Kom dan werken bij een van de grootste mengers van grondstoffen. Bij deze fabrikant worden grondstoffen bijeengebracht en verwerkt voor de klant. Dit wordt gedaan door grote zakken met poeder te mengen in grote mengtorens. Vervolgens wordt alles verpakt en verzendklaar gemaakt voor de klant. Hierbij wordt er goed gekeken naar de kwaliteit en de mengverhouding. In de centrale controle kamer kunnen alle processen in de gaten gehouden worden zo kan de kwaliteit worden gewaarborgd.

Op de productielocatie zijn verschillende werkzaamheden en deze zullen ook gedurende de dag wisselen. Zo werkt je bijvoorbeeld in de ochtend bij de mengtorens en zorg je ervoor dat de grote zakken melkpoeder in de torens terechtkomen. Hierbij zal je zelfstandig de machine besturen om de zakken te verplaatsen.

In de middag ga je helpen met het verpakken en etiketteren van het product hierbij zal je soms zware zakken gaan tillen (25kg). Hierbij controleer je direct de kwaliteit van het verpakte product.

Wat vragen wij?

Werktijden


De werkdagen beginnen op maandag en lopen tot zaterdag.

Van 06:00 – tot 15:00.


Wat breng je met je mee:

- Kennis van logistiek ( je weet hoe een pompwagen werkt )

Wat bieden wij jou?

- Fulltime werken

- Salaris €10,10 per uur

- Reiskostenvergoeding

- Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Bedrijfsinformatie